Start uw auto
met veel voordeel

Kies uw nieuwe auto en bestel eenvoudig

Kies uw auto

De snelste weg naar uw nieuwe auto

Loading …

In 5 stappen een auto Private leasen bij Garant Lease

Stel auto & contract samen
Kies het merk, het model en de juiste uitvoering. Bepaal ook de kleur die uw nieuwe auto krijgt. Geef direct aan hoelang u de auto wilt rijden en hoeveel kilometers u per jaar verwacht te rijden. U kunt ook extra opties aan uw aanvraag toevoegen.

Controleer en vraag aan
Check uw aanvraag, vul uw gegevens in en verstuur uw aanvraag. U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Daarna nemen wij nog even contact met u op om de puntjes op de ā€˜iā€™ te zetten.

Acceptatie
Wij controleren op basis van uw gegevens of het voor u verantwoord is om een leaseovereenkomst aan te gaan.

Contract
Als uw aanvraag akkoord is, ontvangt u direct een leasecontract per mail. Als u deze tekent en terugstuurt, dan bestellen wij uw nieuwe auto definitief.

Rij voorzichtig
Wij nemen contact met u op om de levering van uw auto te plannen. Daarna is het eindelijk zover: u kunt de weg op met uw nieuwe leaseauto!

Meer over Private leasen

Bij Garant Lease least u zorgeloos een auto zonder eigendomsverantwoordelijkheden. Met private autolease kiest u een auto uit ons aanbod en sluit u een leasecontract af voor een vooraf bepaalde periode met een vast aantal kilometers. Het maandelijkse leasebedrag omvat alle kosten, inclusief afschrijving, rente, onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Bij het inleveren van de auto aan het einde van de looptijd hoeft u zich geen zorgen te maken over doorverkoop of inruil. U kunt daarna gewoon een nieuwe leaseauto kiezen en altijd in een nieuwe auto rijden zonder grote investeringen.

Alles over leasen Veelgestelde vragen

Over garant lease

Wij zijn Garant Lease. Ons doel? U een scherpe deal bieden met een fantastische service. De inkoopvoordelen en know-how van een gerenommeerde leasemaatschappij en het vakmanschap en de service van een landelijk netwerk van gedreven franchisenemers, een gouden combinatie.

Meer over ons