Wat is Private leasen?

Bij Garant Lease begrijpen we dat het bezitten van een auto veel tijd, geld en verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Daarom bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor private autolease. Hiermee least u een auto voor een vast bedrag per maand, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de lasten en verantwoordelijkheden van eigendom.

Met private autolease rijdt u in een nieuwe auto, zonder eerst een grote investering te hoeven doen. Gedurende een vooraf bepaalde periode betaalt u een maandelijks bedrag, waarbij het onderhoud en eventuele reparaties zijn inbegrepen in het leasecontract. Hierdoor kunt u op een zorgeloze en betaalbare manier rijden in uw favoriete auto.

Bekijk nu ons aanbod

Hoe werkt private leasen?

Bij Garant Lease least u zorgeloos een auto zonder eigendomsverantwoordelijkheden. Met private autolease kiest u een auto uit ons aanbod en sluit u een leasecontract af voor een vooraf bepaalde periode met een vast aantal kilometers. Het maandelijkse leasebedrag omvat alle kosten, inclusief afschrijving, rente, onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Bij het inleveren van de auto aan het einde van de looptijd hoeft u zich geen zorgen te maken over doorverkoop of inruil. U kunt daarna gewoon een nieuwe leaseauto kiezen en altijd in een nieuwe auto rijden zonder grote investeringen.

Contact met Garant Lease

Hoe bestel ik een leaseauto?

Selecteer de auto
Om te beginnen selecteert u de auto die u graag wilt rijden. Kies het merk, het model en de juiste uitvoering. Bepaal ook de kleur die uw nieuwe auto krijgt.

Kies de gewenste looptijd en het kilometrage
Daarna geeft u aan hoelang u de auto wilt rijden en hoeveel kilometers u per jaar verwacht te rijden. Als dit in werkelijkheid afwijkt van het geschatte aantal, dan worden eventuele meer- of minder kilometers apart belast of gecompenseerd. Het is ook mogelijk dat tussentijds het contract voor u wordt aangepast.

Kies aanvullende services
Wilt u wat extra zekerheid? Of wilt u uw contract aanvullen met extra services? Vink deze dan aan.

Doe een aanvraag
Tijdens het samenstellen ziet u direct welk maandtarief voor u van toepassing wordt. U kunt de auto vervolgens gemakkelijk aanvragen via de bestelknop. Als u uw gegevens heeft ingevuld, verstuurt u de aanvraag eenvoudig door op ‘Verzenden’ te klikken.

U ontvangt direct een mail van ons met een samenvatting van uw aanvraag.

Wij beoordelen uw aanvraag
Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, toetsen wij deze zo snel mogelijk. Voor aanvullende informatie nemen wij contact met u op als het nodig is.

Hoe werkt acceptatie?

Teken de overeenkomst
Wanneer uw aanvraag akkoord is, ontvangt u direct een overeenkomst per mail. U heeft alle tijd om deze rustig door te nemen en te ondertekenen. Mocht er nog aanvullende informatie nodig zijn, dan nemen wij contact met u op. Als uw aanvraag niet wordt geaccepteerd, ontvangt u daar een bericht van per mail.

Klaar om te rijden!
Zodra u de goedgekeurde overeenkomst ondertekend aan Garant Lease retour stuurt, wordt de auto besteld. Wij nemen dan contact met u op over de levering van de auto. Daarna is het eindelijk zover: u kunt de weg op met uw nieuwe leaseauto!

Services

Bij Garant Lease bieden we u standaard het voordeligste tarief aan, zonder concessies te doen op de kwaliteit van onze dienstverlening. Wilt u extra opties toevoegen aan uw overeenkomst? Dan is dat geen probleem!

Waarmee kunt u uitbreiden?

Overtuigd van private leasen? U kunt direct bij ons terecht.

Loading …
Is private lease voordeliger dan kopen?

Private lease kan voordeliger zijn dan kopen, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type auto en de looptijd van het leasecontract. Bij private lease betaalt u maandelijks een vast bedrag, inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Bij kopen betaalt u de aankoopprijs in één keer of in termijnen en draagt u zelf de verantwoordelijkheid voor onderhoud, verzekering en belasting. Overweeg uw persoonlijke situatie en voorkeuren voordat u een keuze maakt.

Wie mag er in mijn leaseauto rijden?

In principe mag iedereen met een geldig rijbewijs in uw leaseauto rijden, tenzij anders afgesproken in het leasecontract. U blijft echter, als de persoon die de auto least, verantwoordelijk voor de auto en eventuele schades door anderen. Maak daarom duidelijke afspraken en controleer of uw verzekering dekt.

Waarom zou ik een auto leasen bij garant Lease?

Een auto leasen bij Garant Lease kent veel voordelen. U krijgt bij ons de scherpste prijzen met uitstekende service. Onze voorwaarden zijn goed en wij helpen u graag zo goed mogelijk.U mag uw private leaseauto op eigen kosten en risico laten bestickeren. Bij inlevering van het voertuig zullen de kosten van de verwijdering van reclamebelettering en eventuele schade hierdoor op rekening komen van de klant.

Kan ik een nieuwe partij als garant Lease wel vertrouwen?

Garant Lease is eigenlijk geen nieuwe naam in de automotive & leasing sector. Garant Lease is al in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen Vakgarage en Hiltermann Lease.