Aanvullende services

Wanneer u kiest voor een leasecontract bij Garant Lease zijn standaard services inbegrepen. Maar wij begrijpen dat geen enkele onderneming hetzelfde is.
Daarom bieden wij een aantal extra services om uw leasecontract uit te breiden. Zo bepaalt u zelf wat het beste past bij u en uw bedrijf. Wij zetten de extra services voor u op een rij.

Wij zetten de extra services voor u op een rij

Vervangend vervoer

Voor uw bedrijf is het belangrijk dat u altijd mobiel bent, dat vinden wij bij Garant Lease ook. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw leasecontract uit te breiden met ‘vervangend vervoer’. Wel zo prettig als uw leaseauto voor een langere tijd naar de garage moet. Zo heeft u de keuze om na 24- of 72 uur vervangend vervoer in te zetten. En kiest u dan een gelijkwaardige autoklasse of is een goedkopere klasse ook prima? Met vervangend vervoer kunt u bij onderhoud en/of reparatie snel weer de weg op en ligt het werk niet stil. Handig, toch?

Extra verzekering

Naast de uitgebreide dekking op de leaseauto kunt u de verzekering uitbreiden met een Rechtsbijstandverzekering en/of een schadeverzekering voor inzittenden (SVI). Zo bent u optimaal verzekerd en gaat u zorgeloos de weg op.

Winterbanden of All-season banden

De (zomer)banden van uw leaseauto zijn standaard inbegrepen in de leaseprijs. Wilt u echter ook in winterse weeromstandigheden veilig kunnen rijden? Dan raden wij aan om ook winterbanden of all-season banden aan uw contract toe te voegen. Zo kunt u altijd onbezorgd de weg op.

Hulpverlening buitenland

Wij laten u nooit langs de weg staan, ook niet in het buitenland. Heeft u autopech of schade binnen Europa? Geen probleem! Met onze 24 uursservice bent u verzekerd voor hulp. Het verschil met de standaardhulpverlening, worden de kosten voor hulp in het buitenland niet apart aan u doorbelast en wordt alles voor u geregeld.

Brandstofpas

Voor het gemak en geen gedoe met bonnen na een tankbeurt kunt u het contract uitbreiden met een brandstofpas. Met deze brandstofpas kunt in heel Nederland (optioneel ook in het buitenland!) bij vrijwel elk tankstation terecht. Maandelijks betaald u dan een voorschot op de tankkosten, zodat het voor u ook gemakkelijk te budgetteren is. Periodiek wordt dit dan verrekend met de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Geen gedoe, vooral gemak!

Wat is standaard inbegrepen?

Klaar om te leasen? Wij helpen u razendsnel op weg.

Loading …
Wanneer is het verstandig om een extra verzekering af te sluiten?

In ons standaard verzekeringspakket zit geen rechtsbijstandsverzekering of een schadeverzekering voor inzittenden. Als u vaak met anderen in de auto zit is een schadeverzekering voor inzittenden aan te raden. Een rechtsbijstandverzekering kan u bijvoorbeeld helpen als er onenigheid is over een eventuele schuldvraag.

Wat moet ik doen als mijn brandstofpas kapot, kwijt of gestolen is?

Om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van uw brandstofpas, moet u de pas zo snel mogelijk te blokkeren. Het is mogelijk dit zelf te regelen bij MultiTank card of bel ons op 030 – 760 5002.<br><br>Website: <a href=”https://pms.mtc.nl/pls/apx/f?p=200:LOGIN:14738618589693″>https://pms.mtc.nl/pls/apx/f?p=200:LOGIN:14738618589693<br></a><br>iOS: <a href=”https://apps.apple.com/nl/app/multitankcard-next/id1542933940 “>https://apps.apple.com/nl/app/multitankcard-next/id1542933940 </a><br><br>Android: <a href=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outsystemsenterprise.mtc.MTc”>https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outsystemsenterprise.mtc.MTc</a>

Hoe kan ik pechhulp aanvragen?

Bel: +31 (0)30 760 5002 voor de (internationale) hulpdienst van Garant Lease (en Hiltermann Lease). Op dit nummer zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Onze hulpdienst zorgt ervoor dat u bij pech, schade of ongeval mobiel blijft en zo spoedig mogelijk uw weg weer kunt vervolgen.

Wat is een voorloopauto?

Een voorloopauto is een tijdelijke auto die ingezet kan worden wanneer de levering van de nieuwe leaseauto op zich laat wachten. Wilt u gebruik maken van een voorloopauto? Laat ons dat weten, wij denken graag met u mee voor een persoonlijke oplossing op maat.