Wat is operational lease?

Het mooiste van ondernemen? Groeien!
Door uw auto te leasen bij Garant Lease houdt u geld over om in uw bedrijf te investeren.
Eenvoudig en zorgeloos de weg op!

Zakelijk een auto leasen zonder investering

Bij operational lease komt de leaseauto niet op de bedrijfsbalans te staan maar blijft Garant Lease eigenaar.

Steeds meer (startende) ondernemers, zzp’ers en mkb’ers kiezen voor operational lease. Omdat zij hun start- of werkkapitaal liever besteden aan andere zaken dan een bedrijfsauto. Zo hoeft u geen geld te reserveren voor onvoorziene kosten en kan uw onderneming verder groeien.

Operational lease is eigenlijk een lang lopend huurcontract, waarbij u zelf de gewenste looptijd bepaalt. De auto blijft namelijk juridisch en economisch van Garant Lease. Wat concreet betekent dat de aanschafkosten, verzekering, onderhoud, reparaties en wegenbelasting voor onze rekening zijn. En er dus ook geen restwaarderisico is voor u als ondernemer. Want aan het einde van de looptijd van uw leasecontract levert u de auto weer bij ons in.

Bent u van plan om de leaseauto ook privé te gebruiken? Houdt dan wel rekening met de fiscale bijtelling als u meer dan 500 kilometer privé rijdt.

Verantwoorde overeenkomst

Bij Garant Lease bent u verzekerd van mobiliteit. U profiteert van de kwaliteit van ons netwerk en jarenlange ervaring in leasing. Het aangaan van een overeenkomst brengt ook verplichtingen met zich mee. Hoewel dit vanzelfsprekend is, vinden wij het toch belangrijk dit nadrukkelijk te benoemen dat u zich bij leasen voor een langere periode verbindt aan het leasecontract. Uw aanvraag wordt altijd door ons beoordeeld aan de hand van de financiële situatie van uw bedrijf. Op die manier kunnen wij gezamenlijk een verantwoorde overeenkomst aangaan.

De voordelen van operational lease

  • DE LEASEAUTO STAAT NIET OP DE BEDRIJFSBALANS
  • GEEN RESTWAARDERISICO
  • KOSTEN MAKKELIJKE TE BUDGETTEREN DOOR DE VASTE LOOPTIJD
  • CONTACT UIT TE BREIDEN MET EXTRA SERVICES
Bekijk hier onze operational lease auto’s

Wat is altijd voor u geregeld?

Verzekering

Geen omkijken meer naar het regelen van verzekeringen. Uw auto is direct WA- en Casco verzekerd. Hiermee is schade aan derden gedekt, maar ook aan uw leaseauto. Standaard hanteren wij een eigen risico van € 500,- per schadegeval, dit kunt u ook verlagen naar € 250,-

Reparatie en onderhoud

Bij Garant Lease bieden wij de gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie zodat u kunt verder werken tijdens de werkzaamheden.

Banden

Nieuwe auto’s worden standaard geleverd op standaard autobanden. Vervanging daarvan – bij normale slijtage – is ook opgenomen in de leaseprijs. Liever winterbanden of All-season banden? Ook dat is mogelijk met de extra services van Garant Lease. Zo gaat u met alle weersomstandigheden veilig de weg op!

Hulpverlening

Heeft u autopech of schade? Geen probleem! Met onze 24-uursservice bent u verzekerd van hulpverlening in Nederland, zonder extra kosten. Wij zorgen er altijd voor dat u wordt geholpen. Ook in het buitenland laten wij u niet langs de weg staan en we helpen u graag weer de weg op. Kosten voor de hulpverlening in het buitenland zullen wij dan achteraf aan u doorberekenen. Komt u liever niet voor verrassingen te staan? Kies dan voor onze aanvullende service, hulpverlening met buitenlanddekking.

Benieuwd of operational lease past bij uw onderneming of wil u meer informatie? Neem dan direct contact op met Garant Lease.

Contact opnemen

Kunt u niet wachten om zakelijk de weg op te gaan?

Loading …
Moet er bijtelling worden betaald bij operational lease?

Ook bij operational lease betaalt u een bijtelling als er meer dan 500 km per jaar privé in de zakelijke leaseauto wordt gereden. De hoogte van de bijtelling hangt af van de type auto en de afspraken die zijn opgenomen in het contract.

Wat kost het als ik mijn contract vervroegd op wil zeggen?

Bij het vroegtijdig opzeggen van uw leasecontract zijn altijd extra kosten verbonden. Bespreek dit altijd met de berijdersdesk via: 030 – 760 5002 of mail naar garantlease@dtc.nu.

Kan ik mijn leaseauto overnemen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Als berijder en/of contracteigenaar van een leaseauto heeft u altijd de eerste optie om de auto over te nemen. Wilt u meer weten over het overnemen van uw leaseauto? Of bent u benieuwd naar de overnameprijs? Neem dan direct contact op met de berijdersdesk via: 030 – 760 5002.

Is leasen voordeliger dan kopen?

In veel gevallen is leasen voordeliger dan kopen. Dit komt doordat u met leasen kunt profiteren van de inkoopvoordelen van de leasemaatschappij. Dit voordeel wordt wel minder als u veel schadevrije jaren heeft opgebouwd.