Zakelijke Lease acties

Wij hebben een aantal mooie zakelijke lease aanbiedingen voor u geselecteerd. U profiteert maximaal van deze scherpe leasedeals. U kiest de auto, de looptijd en de kilometrage die u per jaar verwachte te rijden. De belangrijkste services zijn al inbegrepen. Zo eenvoudig is het. Aan u de keuze om uw nieuwe contract verder vorm te geven. Met welke auto gaat u op pad?

Loading …

Neem gerust contact met ons op

Heeft u toch nog vragen bekijk dan onze pagina over veelgestelde vragen. Komt u er nog steeds niet uit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, de mail (garantlease@dtc.nu) of bel ons op 030 – 760 5002.

Wat is de levertijd van een zakelijke leaseauto?

De levertijd van onze actiemodellen verschillen per model. Sommige actiemodellen zijn direct uit voorraad leverbaar en soms moeten deze nog besteld worden. Op enkele actiemodellen zult u helaas wat langer moeten wachten. Neem contact met ons op om een inschatting te krijgen van de levertijd.

Hoe ziet de aflevering van mijn nieuwe zakelijke leaseauto er uit?

Als u uw aanvraag heeft ingediend en deze is goedgekeurd ontvangt u de overeenkomst per mail. Daarna zullen wij contact met u op nemen over de levering van de auto. Uw auto kunt u vervolgens ophalen bij een geselecteerde garage bij u in de buurt.

Waar moet ik op letten als ik mijn nieuwe auto ophaal?

Garant Lease zal ervoor zorgen dat alles in goede staat wordt afgeleverd. Toch raden wij aan altijd zelf nog even een check te doen als u de auto ophaalt. Is de auto onbeschadigd? Wat is de huidige kilometerstand en zijn de bestelde opties aanwezig? Test ook gelijk even of alle knoppen en schakelaars werken. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Wat is inbegrepen in de leaseprijs?

Met een operational leasecontract zijn veel zaken al inbegrepen in de leaseprijs. In de leaseprijs zijn inbegrepen: de auto, verzekeringen, reparatie en onderhoud, standaard banden, standaard hulpverlening en belastingen.