Over ons

Online een prachtige auto zakelijk leasen met óók nog een goede service? Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar in de realiteit gebeurt dit nog te weinig.
Wij geloven dat lage prijzen en prima service heel goed samengaan.

Wie is Garant Lease

Vakgarage en Hiltermann Lease werken al jaren samen, hebben nu de handen ineen geslagen en zijn Garant Lease gestart!
De inkoopvoordelen en know-how van een gerenommeerde leasemaatschappij. En het vakmanschap en service van een landelijk netwerk van gedreven franchisenemers, is een gouden combinatie.

Ons doel? Simpel: ondernemers, ZZP’ers en particuliere online scherpe lease deals bieden met de beste service. Door onze krachten te bundelen is er voor elke klant een eigen, ideale leaseoplossing. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?

Bekijk de mogelijkheden

Hiltermann Lease

Hiltermann Lease is al jaren een begrip in autoleasing. Wanneer u een auto leaset bij Garant Lease, wordt dat via Hiltermann Lease geregeld. Dankzij onze uitgebreide ervaring en aangesloten netwerk van leveranciers, kunnen alle klanten profiteren van aantrekkelijke tarieven en gewaarborgde service.

logo hiltermann lease

AutoFirst

Bij uw AutoFirst garagebedrijf voelt u zich thuis! Bovendien biedt AutoFirst, met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Uw auto is bij de AutoFirst garage in vertrouwende handen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de laatste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren.

AutoFirst Logo

Vakgarage

Via Vakgarage wordt uw leaseauto tip-top onderhouden en gerepareerd. En daar hoeft u niet lang voor op reis: met meer dan 350 Vakgarages in heel Nederland kunt u in alle uithoeken terecht voor een scherpe deal. Naast onderhoud en reparatie levert Vakgarage ook betrouwbare APK-keuringen, aircoservice en accuservice.

logo vakgarage

Wat zeggen onze klanten?

Wagenparkbeheerders geven Hiltermann Lease een 8.3 als rapportcijfer. Daar zijn wij bijzonder trots op. Elke dag zetten wij ons in om onze klanten mobiel te maken en houden. Graag helpen wij u ook de weg op met de beste leaseoplossing! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Bij AutoFirst garagebedrijf voelt u zich thuis! Uw auto is bij de AutoFirst garage in vertrouwde handen. Klanten beoordelen AutoFirst met maar liefst maar liefst een 9.5!

Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden en is de oudste universele garageformule in Nederland. Klanten waarderen Vakgarage met een 9.3! Met meer dan 350 Vakgarages in Nederland bent u verzekerd van een partner bij u in de buurt.

Neem contact op
Kan ik een nieuwe partij als Garant Lease wel vertrouwen?

Garant Lease is eigenlijk geen nieuwe naam in de automotive & leasing sector. Garant Lease is al in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen Vakgarage en Hiltermann Lease.

Waarom zou ik een auto leasen bij Garant Lease?

Een auto leasen bij Garant Lease kent veel voordelen. Het scherpste aanbod met een uitstekende service van Vakgarage. Onze voorwaarden zijn goed en wij proberen u altijd zo goed mogelijk verder te helpen.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Wij zijn het beste te bereiken via onze helpdesk: 030 – 760 5002. Ook zijn wij goed bereikbaar via het contactformulier en de mail.

Kan ik als startende ondernemer bij jullie terecht?

Dat is mogelijk. Bij Garant Lease geven wij graag startende ondernemers de kans om een auto te leasen. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact op met onze helpdesk via: 030 – 760 5002.