Zakelijk leasen bij Garant Lease

U wilt zakelijk leasen, fijn! Maar hoe werkt dat eigenlijk?
De experts van Garant Lease leggen het stap voor stap uit.

Zakelijk leasen

Zakelijk leasen is een eenvoudige manier om uw bedrijf mobiel te maken. Maar hoe werkt zakelijk leasen precies?

Bij Garant Lease kunt met een full operational leasecontract zakelijk een auto leasen. Bij deze complete leasevorm maakt u gebruik van de leaseauto, maar blijven wij de eigenaar. Zie het als een huurcontract waar u maandelijks een vast bedrag voor betaalt.

Voordat het contract ingaat, bespreken we samen hoe lang u de auto wilt gebruiken en hoeveel kilometers u op jaarbasis verwacht te gaan rijden. Daarnaast heeft u nog de keuze om het contract uit te breiden met een aantal verschillende services. Zoals bijvoorbeeld winterbanden, all-season banden of vervangend vervoer: zo blijft u onderneming mobiel en gaat u altijd veilig de weg op.

Heeft u nog vragen over zakelijk leasen?

Meer informatie

Hoe het werkt bij Garant? Simpel en snel!

Kies de gewenste zakelijke leaseauto, bepaal de looptijd van uw leaseauto en hoeveel kilometers u verwacht te gaan rijden per jaar. Voor een vast leasebedrag per maand rijdt u een nieuwe leaseauto. De rest is eenvoudig: zaken als verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting en reparaties regelen wij voor u. Het enige waar u nog aan moet denken is tanken of op tijd laden van de nieuwe bedrijfsauto.

Bij Garant Lease is uw leasecontract eenvoudig uit te breiden met extra services passend bij uw persoonlijke wensen. Voor veilige kilometers in de wintermaanden kunt u kiezen voor de aanvullende optie winterbanden. Reist u veel naar het buitenland? En heeft u een internationale tankpas nodig? Geen probleem, ook dat kan!

Bekijk de extra services

Toetsing van uw aanvraag

Als u zakelijk een auto wilt leasen bij Garant Lease, gaat u een overeenkomst met betalingsplicht aan. Wij toetsen daarom de financiële gegevens van uw organisatie om te bepalen of deze overeenkomst verantwoord is.

Mocht u tijdens de overeenkomst iets willen aanpassen, zoals het jaarkilometrage of de looptijd, dan heeft dat gevolgen voor het maandtarief. Hiervoor kunt u uiteraard eerst een voorstel bij ons aanvragen.

Lees meer over onze toetsing

Voordelen leasen bij Garant Lease

Een nieuwe auto voor een scherp tarief

Verzekeringen, onderhoud en reparaties
zijn vooraf geregeld

U kunt de service uitbreiden, zoals u dat wilt

U draagt geen economisch risico

Het werkkapitaal blijft in uw bedrijf

Klaar om zakelijk te leasen? Mooi! We helpen je graag verder

Loading …
Kan ik een nieuwe partij als Garant Lease wel vertrouwen?

Garant Lease is eigenlijk geen nieuwe naam in de automotive & leasing sector. Garant Lease is al in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen Vakgarage en Hiltermann Lease.

Waarom zou ik een auto leasen bij Garant Lease?

Een auto leasen bij Garant Lease kent veel voordelen. U krijgt bij ons de scherpste prijzen met uitstekende service. Onze voorwaarden zijn goed en wij helpen u graag zo goed mogelijk.

Kan ik mijn leasecontract wijzigen?

Meestal kunt u uw leasecontract tussentijds aanpassen. Hier kunnen wel fiscale en financiële gevolgen aan vast zitten. Wilt u het leasecontract aanpassen? Bespreek de mogelijkheden met de berijdersdesk via: 030 – 760 5002 of garantlease@dtc.nu.

Wanneer wordt geïncasseerd?

De incasso voor de eerstvolgende maand vindt plaats aan het einde van de huidige maand. Bijvoorbeeld: eind maart vindt de incasso voor april plaats.