Private leasen bij Garant Lease

U wilt private leasen, fijn! Maar hoe werkt dat eigenlijk?
De experts van Garant Lease leggen het stap voor stap uit.

Hoe werkt leasen bij Garant Lease?

Private lease is een veelgebruikte optie voor mensen die graag een nieuwe auto willen rijden, zonder in één keer een grote investeringen te hoeven doen. Bij Garant Lease kunt u als particulier een auto leasen met een full operational leasecontract. Dit houdt in dat u maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van de auto, terwijl wij als leasemaatschappij de eigenaar blijven. Alle kosten zijn inbegrepen, zoals onderhoud, reparaties en verzekering. Dit biedt financiële voorspelbaarheid en gemoedsrust.

Vóór de start van het contract bespreken we samen de looptijd en verwachte kilometerstand per jaar. U kunt ook extra services toevoegen, zoals een all-risk verzekering, vervangend vervoer of winterbanden.

Bekijk extra services

Heeft u nog vragen over private lease? Onze leaseadviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de leasevorm die het beste bij u past.

Toetsing van uw aanvraag

Bij Garant Lease voeren we een kredietcheck uit om er zeker van te zijn dat u aan de financiële verplichtingen van uw private leasecontract kunt voldoen. We controleren uw inkomen, uitgaven en schulden, en maken hierbij gebruik van informatie van het BKR en andere instanties. Op basis van de uitkomst bepalen we de voorwaarden van uw overeenkomst, zoals het maandbedrag en de duur van het contract. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe leaseauto.

Lees meer over onze toetsing

De voordelen van private leasen bij Garant Lease

Breed scala aan beschikbare auto’s
Garant Lease biedt u een breed scala aan auto’s, van compacte stadsauto’s tot luxe sedans en SUV’s, zodat er altijd een auto beschikbaar is die perfect bij uw behoeften past.

Bekijk aanbod

Transparante prijzen
Garant Lease biedt u transparante prijzen zonder verborgen kosten, zodat u altijd precies weet wat u gaat betalen.

Persoonlijke service
Garant Lease hecht veel waarde aan persoonlijke service en helpt u bij het vinden van de juiste auto en het afstemmen van uw leasecontract op uw behoeften en budget.

Flexibele voorwaarden
Garant Lease biedt u flexibele looptijden en kilometerbundels, zodat u uw leasecontract kunt aanpassen aan uw individuele situatie.

Eenvoudig aanvraagproces
Het aanvragen van uw private leaseovereenkomst bij Garant Lease is snel en eenvoudig, met minimale administratie en snelle goedkeuring.

Klaar om te leasen? Mooi! We helpen je graag verder

Loading …
Wanneer wordt geïncasseerd?

De incasso voor de eerstvolgende maand vindt plaats aan het einde van de huidige maand. Bijvoorbeeld: eind maart vindt de incasso voor april plaats.

Hoe lang duurt het kredietacceptatie proces?

Wij zijn trots op onze handelingssnelheid, ook voor het kredietacceptatie proces. Wij streven ernaar om binnen 1 of 2 werkdagen uw aanvraag te behandelen en contact met u op te nemen.

Waarom zou ik een auto leasen bij Garant Lease?

Een auto leasen bij Garant Lease kent veel voordelen. U krijgt bij ons de scherpste prijzen met uitstekende service. Onze voorwaarden zijn goed en wij helpen u graag zo goed mogelijk.

Kan ik een nieuwe partij als Garant Lease wel vertrouwen?

Garant Lease is eigenlijk geen nieuwe naam in de automotive & leasing sector. Garant Lease is al in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen Vakgarage en Hiltermann Lease.