Alles over Garant Lease

Wie wij zijn

Online een prachtige auto leasen met óók nog een goede service erbij?
Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar in de realiteit gebeurt het te weinig.

Bekijk de mogelijkheden

Wie is Garant Lease

Online een prachtige auto leasen met óók nog een goede service erbij? Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar in de realiteit gebeurt het te weinig.

Hiltermann Lease is een samenwerking aangegaan met Vakgarage en AutoFirst werken al jaren samen en hebben de handen ineen geslagen. Samen zijn wij Garant Lease gestart.
Het doel? Ondernemers en particulieren online scherpe deals bieden met een fantastische service.

De inkoopvoordelen en know-how van een gerenommeerde leasemaatschappij en het vakmanschap en de service van een landelijk netwerk van gedreven franchisenemers, een gouden combinatie.

Hiltermann Lease

Vakgarage - Zakelijk lease

Hiltermann Lease is al jaren een begrip in autoleasing. Wanneer u een auto leaset bij Garant Lease, wordt dat via Hiltermann Lease geregeld. Dankzij onze uitgebreide ervaring en aangesloten netwerk van leveranciers, kunnen alle klanten profiteren van aantrekkelijke tarieven en gewaarborgde service.

Ga naar Hiltermann Lease

Wat zeggen onze klanten?

Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden en is de enige écht onafhankelijke garageformule in Nederland. Klanten waarderen Vakgarage met een 9.3! Met meer dan 350 Vakgarages in Nederland bent u verzekerd van een partner bij u in de buurt.

Wagenparkbeheerders geven Hiltermann Lease een 8.3 als rapportcijfer. Daar zijn wij bijzonder trots op. Elke dag zetten wij ons in om onze klanten mobiel te maken en houden. En dat doen we ook graag voor u!

Neem contact op